Departamente și lucrări

departamente

Pastorație/învățătură

 

Edificarea spirituală prin Cuvântul Scripturilor și vegherea asupra bunului mers al comunității Adoratio; implicare în coordonarea, asistarea și evaluarea lucrării de slujire.

Contact:

Daniel Bote

departamente

Grupuri mici

 

Reprezintă cadrul relațional și restrâns în care membrii bisericii interacționează regulat. Scopul lor este formarea de ucenici. Acest lucru este facilitat de o părtășie autentică, de consolidarea prin Sfintele Scripturi și printr-o purtare de grijă în dragoste.

 

Contact:

Beniamin Vlas

departamente

Copii/Adolescenţi

 

Acest departament este preocupat de asistarea copiilor și a adolescenților în vederea dobândirii unui caracter  bazat pe principiile Scripturii. Cum? Prin diferite activități și în diferite contexte de formare (școala duminicală, grupe de adolescenți, tabere, evenimente speciale).

Contact:

Rareș Macavei

departamente

Închinare

 

Pregătirea inimilor credincioșilor pentru o închinare autentică, în „duh și în adevăr” (Ioan 4:23, 24), prin diferite mijloace (Scripturi, rugăciune, cântare, mărturie), în vederea îndeplinirii scopului pentru care am fost creați, și anume: adorarea și glorificarea lui Dumnezeu.

Contact:

Bogdan Bura, Ionuț Dîncan, Daniel Crișan

departamente

Administrativ

 

Coordonarea proiectului de construcție a clădirii bisericii, până la finalizare.

Contact:

Aurel Ignat

departamente

Financiar

 

Gestionarea resurselor financiare ale bisericii, în acord cu principiile biblice, cu regulamentele contabile și în conformitate cu bugetul asumat de Adunarea Generală.

Contact:

Ionuț Ciocan

departamente

Rugăciune

 

Coordonarea întâlnirilor periodice cu rol specific de mijlocire/rugăciune pentru nevoile particulare ale bisericii și în vederea lărgirii Împărăției lui Dumnezeu.

Contact:

Nemeș Partenie, Ana Mina Rus, Ștefania Năsălean

departamente

Primire/întâmpinare

 

Asigurarea unei primiri călduroase, asistarea în vederea găsirii unui loc adecvat de parcare și plasarea participanților în sala în care se desfășoară slujbele/activitățile regulate ale bisericii.

Contact:

Levi Laszlo

departamente

Protocol

 

Crearea unui cadru primitor, propice relaționării, la finalul slujbelor săptămânale ale bisericii și organizarea logistică a meselor organizate în cadrul bisericii, cu ocazia anumitor sărbători sau evenimente speciale.

Contact:

Natalia Bica

departamente

Bărbați

 

Organizarea unor întâlniri periodice adresate în mod specific bărbaților, cu scopul relaționării, edificării spirituale și auto-evaluării, menite să consolideze viața personală și spirituală a acestora.

Contact:

Luci Fărăgău, Aurel Ignat

departamente

Comunicare/Media

 

Coordonarea acțiunilor de comunicare și asigurarea suportului informațional în cadrul diverselor acțiuni și evenimente ale bisericii (servicii bisericești, seminarii, evanghelizări, etc.), atât în aspectele ce-i vizează pe membrii comunității Adoratio, cât și în relația acesteia cu publicul extern.

Contact:

Bogdan Gog

departamente

Proiecție

 

Asigurarea proiecției vizuale pentru cântece, predici și anunțuri, pe parcursul întâlnirilor săptămânale, cât și în cazul altor evenimente și activități speciale ale bisericii.

Contact:

Bogdan Gog

departamente

Sunet

 

Asigurarea suportului tehnic pentru sonorizare, care să permită desfășurarea în condiții optime a slujbelor bisericii.

Contact:

Daniel Crișan

departamente

Decor

 

Crearea aranjamentelor florale și asigurarea unui decor cât mai plăcut pentru desfășurarea slujbelor duminicale sau a anumitor evenimente și sărbători ce presupun nevoia unei estetici specifice.

Contact:

Raluca Fărăgău, Dana Prundean

departamente

Misiune

 

Promovarea lucrării de misiune transculturală, prin mobilizarea implicării membrilor bisericii în rugăciune și susținere financiară a unor proiecte misionare.

Contact:

Adrian Cătău